GEEN SAAIE TROUWRINGEN? GA VOOR CUSTOM MADE!

Je hebt volmondig ‘JA’ gezegd tegen je toekomstige wederhelft en je draagt inmiddels een prachtige verlovingsring. Nu is het tijd voor de tweede belangrijkste ring in je leven: Jullie trouwringen! Worden jullie niet bepaald warm van de standaard trouwringen bij de juwelier? Ga dan voor custom made trouwringen. Hiermee kunnen jullie je wildste trouwringendroom tot leven laten komen en worden de ringen speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt. Maar waar moet je eigenlijk aan denken bij het laten maken van custom made trouwringen?

De belangrijke tips
De mogelijkheden voor jullie trouwringen zijn eindeloos, dus het is helemaal niet gek als je je ‘overwhelmed’ voelt in het trouwringenlandschap. Om wat overzicht te creëren, heb ik voor trouwplannen.nl ik de belangrijkste tips voor custom made trouwringen op een rijtje gezet. Je leest ze hier

Na het lezen van de belangrijkste tips kun je gericht aan de slag met jullie custom made trouwringen. Want waarom zou je genoegen nemen met een saaie doorsnee ring als je ook je droomring kunt creëren? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie custom made trouwringen? Neem dan vrijblijvend contact op, ik denk graag met jullie mee.

 

TESTIMONIAL

Lotte heeft onze prachtige custom-made trouwringen gemaakt! Het ontwerpproces was prettig: we hadden een vaag idee in ons hoofd en Lotte heeft dat vertaald naar een uniek ontwerp, waarbij de ringen qua stijl goed bij elkaar maar ook bij de verlovingsring passen. Dat de ringen speciaal voor ons ontworpen zijn maakt het voor ons extra waardevol ten opzichte van standaard ringen van een juwelier. We zijn enorm blij met het resultaat en dragen de ringen met trots!

Lieke & Tom

Winkelwagen