ABOUT

Foto mezelf_kopoie_kopie

Welkom bij LOT96! Hét sieradenlabel voor unieke en op de persoon afgestemde sieraden. Altijd handgemaakt in 14 of 18 karaats goud en met hoogwaardige edelstenen om generaties lang gedragen te kunnen worden.

THE STORY BEHIND

Als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper lijkt het niet erg voor de hand liggend om een sieradenmerk op te zetten. Of wel? Als kind was ik al geobsedeerd door alles wat glinsterde en hield ik van mooie details. Ik werd al gauw de betrouwbare adviseur van mijn familie als het om sieraden ging. Zo stond ik met enige regelmaat met mijn vader bij de juwelier om hem te adviseren welk sieraad mijn moeder cadeau te doen. En nooit sloeg hij de plank mis. 

Mijn voorliefde voor mooie sieraden bleef bestaan en ik verdiepte me verder in de wondere wereld van goud, edelstenen en sieraden designs. In 2022 besloot ik mijn droom na te jagen en een eigen sieradenmerk op te zetten: LOT96. Mijn naam en geboortejaar in een modern jasje.

escape the ordinary

LOT96 is geen standaard luxe sieradenmerk. Sieradenmerken neigen vaak naar veilig, traditioneel en klassiek. Met LOT96 wil ik een modern, kleurrijk en toegankelijk merk uitstralen dat elegante, bijzondere en natuurlijk kwalitatief hoogwaardige sieraden levert. De wereld is af en toe al grijs en standaard genoeg. 😉

LOT96 is er voor moderne vrouwen die houden van kwaliteit en bijzondere designs. LOT96 moedigt vrouwen aan hun eigen sieraden te kopen. Om een bijzonder moment in je leven te vieren, omdat je niet wilt wachten tot je partner een saaie ring voor je koopt, of omdat je helemaal geen reden nodig hebt. 

never settle for less

Met aandacht ga ik op zoek naar de mooiste natuurlijke edelstenen om bijzondere sieraden mee te ontwerpen. Vervolgens laat een professionele goudsmid zijn skills hierop los om jouw droomsieraad tot werkelijkheid te brengen. Simpelweg omdat je nooit genoegen moet nemen met minder.

Jaag je droom(sieraad) na en never settle for less,

Lotte

Winkelwagen