CUSTOM SIERADEN

CUSTOM SIERADEN

Een sieraad speciaal voor jou ontworpen en gemaakt? Laat je gegevens achter voor een gratis en vrijblijvend ontwerp van jouw droomsieraad.

  EERDER GEMAAKT

  WAAROM EEN CUSTOM SIERAAD?

  Gegarandeerd uniek

  Een custom sieraad wordt speciaal op jouw verzoek ontworpen en gemaakt. Er is dus maar één exemplaar van. Geen mogelijkheid dus dat de vrouw naast je in de supermarkt exact jouw ring draagt. 🙂

  100% Persoonlijk

  Je bent vanaf het begin betrokken bij het ontwerpproces. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zelf de edelstenen te kiezen en persoonlijke symbolische details. Het resultaat? Een sieraad dat 100% bij jou past en niet zozeer kan worden nagemaakt in massa geproduceerde ontwerpen.

  Emotionele waarde

  Het geeft simpelweg een heel bijzonder gevoel om een sieraad te dragen dat speciaal voor jou is gemaakt. Een gevoel dat je voor altijd houdt wanneer je naar je sieraad kijkt. Nu wil je nooit meer een ‘kant en klaar’ sieraad uit de etalage van de juwelier, toch?

  WAAROM LOT96?

  Onderscheidend

  LOT96 sieraden zijn echte eyecatchers en altijd vrouwelijk en elegant. Bij LOT96 zien we sieraden als een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl terwijl je durft af te wijken van de traditionele ontwerpen. Geen saaie, basic en voorspelbare sieraden dus.

  De beste materialen

  Het is belangrijk dat jouw sieraad een leven lang meegaat. Daarom wordt alleen gebruik gemaakt van 14 en 18 karaats goud en natuurlijke edelstenen, zoals saffier, smaragd en toermalijn. Deze zijn door experts onderzocht voordat ze in jouw sieraad worden verwerkt.

  Meer dan een sieraad

  Bij LOT96 snappen we dat vrouwen een speciaal gevoel bij hun sieraad willen ervaren. Daarom ontvang je altijd een boekje met bijzondere en unieke informatie over jouw sieraad en, indien van toepassing, het originele edelsteencertificaat. 

  HOE WERKT HET?

  1. LET'S CONNECT

  Vul het contactformulier in. Of je nu al een bepaald ontwerp in gedachten hebt of alleen de mogelijkheden wilt verkennen, ik kom graag met je in contact.

  2. Get inspired

  Binnen één werkdag neem ik telefonisch contact met je op om je situatie te bespreken. In de galerij bovenaan deze pagina kun je de sieraden bekijken die eerder zijn gemaakt. dus gebruik dit gerust als inspiratie. Enkele vragen die je kunt verwachten zijn:

  • Heb je een bepaald budget in gedachten?
  • Wat voor sieraad wil je laten maken? (ring, trouwringen, hanger, oorbellen, armband etc.)
  • Van welk materiaal wil je de ring laten maken? (14 of 18k goud, wit-, rosé- of geelgoud)
  • Heb je al bepaalde edelstenen of kleuren in gedachten?
  • Heb je zelf goud of edelstenen die je in het sieraad wilt hergebruiken?
  De kosten voor het sieraad zijn sterk afhankelijk van de goudkoers, het gebruik van 14 of 18 karaats goud, het aantal gram goud dat nodig is en het gebruik van diamanten en/of edelstenen. Het is daarom lastig om een prijsindicatie te geven voordat we een vrijblijvend ontwerp gesprek hebben gehad. Lees voor meer informatie de blog ‘Hoeveel kost een custom made ring?‘.

  3. Start SKETCHING

  Na ons gesprek maak ik kosteloos en vrijblijvend een ontwerp van jouw toekomstige droomsieraad en geef ik je een schatting van de prijs. Deze prijs kan nog wat afwijken indien het ontwerp tijdens het ontwerpproces wordt aangepast. 

  4. Let the magic happen

  Wanneer jij 100% tevreden bent over het ontwerp en je de offerte hebt goedgekeurd vraag ik je om een aanbetaling van 50%. En dan kan het echte werk beginnen! Na goedkeuring zijn gemiddeld 5 weken nodig om jouw sieraad te maken. Dit klinkt misschien lang, maar het is het meer dan waard zodra jij je sieraad in handen hebt. De mooiste dingen in het leven kosten nou eenmaal wat tijd. 🙂 Heb je een snellere deadline? Laat het dan weten, ik denk graag met je mee.

  5. Enjoy your fabulous jewel

  Je sieraad is klaar om een leven lang gedragen te worden! Uiteraard krijg je gelijk een update wanneer jouw sieraad klaar is en ontvang je een track & trace code zodra je bestelling naar jou op weg is. 

  TESTIMONIALS

  KLAAR VOOR JE DROOMSIERAAD?

  Winkelwagen